09 apr. 2015 | 17:09

Aplicații Android pentru economisirea bateriei

ACTUALITATE
Aplicații Android pentru economisirea bateriei

Rezistența acumulatorului poate fi prelungită cu diferite aplicații Android pentru economisirea bateriei. Iată câteva dintre cele mai bune.

[related]

Vă mai aduceți aminte vremurile în care bateria unui telefon putea ține chiar și  o săptămână fără să fie reîncărcată? Din pacate tehnologia din ziua de astăzi nu mai ajunge la acele performanțe și asta în principal din cauza aplicațiilor și ecranului performant pe care îl folosește un smartphone.

Există diferite aplicații Android pentru economisirea bateriei care nu fac altceva decât să identifice alte aplicații din telefon care încarcă inutil bateria fără să fie neaparat necesare. Le oprește și câștigă astfel câteva zeci de minute de acumulator în plus pentru telefonul tău.

Aplicații Android pentru economisirea bateriei – Smart Battery Saver

În primul rând, una dintre acele multe aplicații Android pentru economisirea bateriei este chiar românească și face parte dintr-un brand cu renume internațional: BitDefender.

Cei de la Bitdefender au conceput aplicația Smart Battery Saver care vă ajută să concepeți un plan propriu de consum de enegie al bateriei voastre, pentru a salva de exemplu acumulator în timpul nopții.

Aplicația e intuitivă, simplă și foarte utilă. O puteți downloada gratuit de AICI.

Aplicații Android pentru economisirea bateriei – DU Battery Saver

Una dintre cele mai bune aplicații Android pentru economisirea bateriei și cea mai cunoscută poate este DU Battery Saver. Această aplicație are aproape 6 milioane de downloaduri de pe Google Play, fapt ce arată cât de populară este printre utilizatori.

Aplicația este gratuită și se laudă cu faptul că ar putea să prelungească rezistența bateriei cu până la 50%. Mai mult, aplicația te anunță când să scoți telefonul de la încărcat și are o metodă prin care susține că prelungește viața bateriei. După ce inițial telefonul este încărcat 100% mai există un stagiu de încărcare de încă 10 minute.

Puteți downloada gratuit DU Battery Saver de AICI.

Aplicații Android pentru economisirea bateriei – Battery Doctor

Una dintre cele mai populare aplicații Android pentru economisirea bateriei, cu peste 5 milioane de download-uri din Google Play este și Battery Doctor. Această aplicație se aseamănă cu precedentă chiar și grafic dar și ca funcții.

[readmore]

Aplicația este disponibilă și pentru iOS și înregistrează toate datele despre consumul bateriei telefonului tău. Poți vedea care aplicație mănâncă cea mai multă energie și la ce ore ale zilei se întâmplă asta. Toate astea pe lângă faptul că poate îmbunătăți cu 50% viața bateriei.

Este gratuită și se poate downloada de AICI aplicația.

Aplicații Android pentru economisirea bateriei – GO Battery Saver

Dintre cele mai cunoscute aplicații Android pentru economisirea bateriei este și GO Battery Saver care a reușit să se impună pe piață prin interfața simplistă și opțiunile complexe de care dă dovadă.

La fel ca și celelalte aplicații Android pentru economisirea bateriei identifică sursele cele mai mari de consum, estimează cu acuratețe în cât timp se poate consuma întreaga baterie și are o opțiune de Smart battery save care oprește automat aplicațiile ce mănâncă bateria pentru a salva timp.

Puteți downloada aplicația de AICI.