14 dec. 2015 | 06:47

Amazon îți dă bani dacă descarci aplicații gratuite

ACTUALITATE
Amazon îți dă bani dacă descarci aplicații gratuite

Încercând să stimuleze descărcarea de aplicații din Amazon Underground, magazinul de aplicații pentru Android al companiei, Amazon vă oferă bani reali.

La câteva săptămâni după ce am explicat cum puteți instala alte magazine virtuale pe smartphone-ul vostru cu Android, în afară de Google Play, cei de la Amazon vin cu o ofertă foarte interesantă.

În cazul în care aveți o tabletă Amazon Fire sau v-ați făcut un obicei din a descărca pe gadgetul vostru cu Android aplicații din Amazon Undeground, e foarte important să aveți în vedere că puteți câștiga bani reali în urma acestui gest. Cei de la Amazon, de câteva zile, au inițiat un program prin care stimulează cu 5 dolari persoanele care descarcă una sau mai multe aplicații dintr-o listă foarte bine definită. În urma gestului, respectiva suma de bani va figura ca și credit în contul vostru Amazon, credit pe care îl puteți folosi fie pentru a descărca aplicații sau alte forme de conținut digital oferit de Amazon, fie pentru a cumpăra produse reale de Amazon.com.

Partea bună este că procesul nici măcar nu este unul foarte laborios și, după cum am detaliat și mai sus, nu este limitat la posesorii de terminale create de Amazon. În principiu, orice poate profita de ofertă atâta timp cât și-a instalat magazinul virtual Amazon Underground de la această adresă. web. Dacă nu puteți instala in start acel magazin, e foarte probabil să fie din pricina faptului că nu v-ați bifat în Settings la Securitate pe smartphone-ul sau tableta voastră, opțiunea ,,Install apps from unknown sources”. Dacă ați bifat toate particularitățile de mai sus, nu mai rămâne decât să accesați această listă de aplicații gratuite și să descărcați oricare dintre aplicațiile care vă fac cu ochiul. Îmediat veți beneficiat în contul vostru Amazon de 5 dolari credit.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele