09 iun. 2015 | 15:47

Allview lansează X2 Soul Xtreme, cel mai bun și scump smartphone pe care îl are

ACTUALITATE
Allview lansează X2 Soul Xtreme, cel mai bun și scump smartphone pe care îl are

Visual Fan lansează sub brandul Allview modelul X2 Soul Xtreme, un smartphone cu ecran de 6 inci, dotări de vârf și un preț pe măsura specificațiilor.

Dacă te-ai obișnuit ca sub numele Allview să găsești doar telefoane low-end sau mid-range cu prețuri mici, lucrurile se schimba cu X2 Xtreme, care se apropie prin preț de alte telefoane cu pretenții de pe piață. Principalii rivali pentru noul telefon Allview sunt Huawei cu modelul Honor 6 Plus sau Asus cu ZenFone 2.

Și pentru că vrea un flagship, Allview a montat pe X2 Xtreme un scanner de amprentă care, deocamdată, ți-ar fi util să-ți blochezi dispozitivul și să securizezi astfel mai bine datele tale. Compania promite și că X2 Xtreme are un consum redus de energie mulțumită procesorului (cu 20% mai mic), iar performanța este cu 20% mai mare. Ce dotări însă îi asigură această performanță?

Allview X2 Xtreme este un smartphone dual-SIM, care dispune de un procesor MediaTek Helio X10 cu opt nuclee la 2GHz, are Android 5.0 Lollipop și folosește 3GB de memorie RAM cu 64GB spațiu de stocare. Suportă card microSD de până la 128GB. Mai mult, are o cameră de 24 megapixeli cu una frontală de 8MP.

Visual Fan susține că pe camera principală are șase straturi de lentile: UV lens, focus lens, high precision lens, aperture și low dispersion lens, și este protejată de un strat de cristal de safir. În plus, filmează la rezoluție 4K și vei vedea imaginile pe un ecran de 6 inci QuadHD.

În final, ar trebui să știi că Allview X2 Xtreme are o baterie de 3.500 mAh, iar compania susține că asigură o autonomie de până la 20 ore cu 350 ore în standby. X2 Xtreme este disponibil începând de astăzi pe baza de precomandă la prețul de 2.200 de lei (poate fi precomandat de aici). Până acum, cel mai scump model Allview era acesta.

 

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele