Ai trimis un email care nu trebuia trimis? Gmail te lasă să-l ștergi înainte să-ți facă probleme

, 23 Iun, 16:43

Există deja servicii care permit utilizatorilor să își retragă emailurile trimise din greșeală, dar prea puțini utilizatori știu de ele și prea puțini oameni vor să mai folosească încă o platformă de email doar pentru a beneficia de acest aspect. 

Din fericire, cel mai folosit serviciu de email, adică Gmail, a implementat această funcționalitate și oricine are acces la ea. Asta înseamnă că un mail trimis unui destinatar greșit poate fi chemat înapoi înainte să poată fi citit, lucru care ne scapă de o mulțime de bătăi de cap.

Opțiunea a existat de ceva timp, dar era numai în versiune beta. Acum poate fi ușor accesată de toată lumea și le permite utilizatorilor să se răzgândească în maximum 30 de secunde după ce au apăsat butonul de Send.

Pentru a activa această opțiune, trebuie să intri în meniul de setări, la pagina ”general” și să bifezi opțiunea ”Undo Send”.

Interesant este că Google a testat această opțiune încă din 2009, dar abia acum au dat-o în folosință, lucru puțin ciudat, având în vedere că, practic, mailul rămâne netrimis timp de 30 de secunde ca să te poți răzgândi.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail