27 feb. 2015 | 13:41

Acum, îți poți încărca „manual” gadgeturile. Și „combustibilul” poate veni de pe Pornhub

ACTUALITATE
Acum, îți poți încărca

Pornhub s-ar putea să fi găsit soluția la problema energiei pe glob prin dispozitivul purtabil pe care au de gând să-l lanseze pe viitor.

Gadgetul pe care Pornhub îl va lansa în curând va permite utilizatorilor să ”iubească mediul înconjurător în timp ce se iubesc pe ei înșiși”. Brățara, denumită Wankband (pentru cei care nu au înțeles deja despre ce este vorba aici), vă va permite să vă reîncărcați dispozitivele mobile datorită capacității sale de a stoca energie.

Evident, modul în care această brățară stochează energie este aspectul interesant. Conform celor de la Pornhub, aceasta are în interior o valvă care trimite o greutate în sus și în jos la fiecare ”scuturare”. Energia rezultată în urma acestui proces este captată și poate fi folosită după aceea pentru a vă alimenta gadgeturile. Conform celor de la Gizmodo, energia rezultată probabil nu va fi suficient de mare pentru o reîncărcare completă, dar cu atitudinea potrivită ați putea avea parte de rezultate extrem de satisfăcătoare.

Cei de la Pornhub au realizat chiar și o descriere foarte frumoasă a produsului în care se pune accent pe protecția mediului: ”În fiecare zi, milioane de ore de materiale video pentru adulți sunt irosite online, risipind energia și făcând rău mediului înconjurător. Pornhub a decis să facă ceva în legătură cu acest lucru.” Puteți citi mai multe despre inițiativa acestora pe Pornhub (SFW, desigur).

pornhub wankband