29 mai 2014 | 19:20

Zotac ZBOX EN760 este un mini sistem de gaming de invidiat

ACTUALITATE
Zotac ZBOX EN760 este un mini sistem de gaming de invidiat

Din lipsă de spaţiu sau pentru că pur şi simplu nu ne mai dorim desktop-uri cât jumătate de birou, ZBOX EN760 sunt atrăgătoare.

Zotac zbox EN760 gaming

Într-o piaţă în care cei mai mulţi dintre noi s-au obişnuit să folosească un notebook, o tabletă sau un smartphone pentru majoritatea sarcinilor computaţionale, este din ce în ce mai greu să promovezi un sistem desktop, indiferent de dimensiune. Cu toate acestea, cei de la Zotac încearcă să vă atragă cu un nou , nu doar de redat conţinut multimedia.

În imaginea de mai sus poate fi observat în detaliu noul Zotac ZBOX EN760. Un pic mai mare decât un router serios cu două antene, această jucărie ascunde o putere de calcul impresionantă. Gândiţi-vă numai la faptul că este construit în jurul unui procesor Intel Core i5 de ultimă generaţie şi al unui GPU NVIDIA GeForce GTX 860M. În funcţie de buget, îl puteţi achiziţiona cu până la 16GB de memorie RAM şi îi puteţi ataşa un hard disk sau un SSD de 2,5 inci. Există şi suport pentru medii de stocare mSATA. În ceea ce priveşte conectica, din start aveţi acces la patru porturi USB 3.0, un DVI, un HDMI, două porturi gigabit Ethernet, WiFi 802.11ac şi Bluetooth 4.0.

Dacă nu era evident după modelul plăcii video, ZBOX EN760 este realizat exclusiv cu ajutorul unor componente de notebook. Cu toate acestea, dacă nu aveţi pretenţii exagerate pe partea de detalii grafice, HTPC-ul de mai sus are mari şanse să vă ruleze şi cele mai recente jocuri. Nu mai rămâne decât să aflăm detalii legate de preţ şi disponibilitate.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele