10 dec. 2014 | 15:42

Un nou update care vă face iPhone-ul mai stabil: iOS 8.1.2

ACTUALITATE
Un nou update care vă face iPhone-ul mai stabil: iOS 8.1.2

Încercând să mai rezolve o parte din greşelile evidente introduse la pachet cu iOS 8, cei de la Apple au lansat în urmă cu câteva ore noul iOS 8.1.2.

apple-ios 8.1.2

Posesorii de iDevice-uri au aşteptat cu entuziasm în urmă cu câteva luni noua versiune de iOS menită să introducă un amalgam de funcţii noi. Din păcate, lansarea iOS 8 a fost departe de a fi perfectă, manifestându-se printr-o performanţă foarte slabă pe iPad 2 şi iPhone 4S. Mai mult decât atât, trecerea la a fost atât de dureroasă pentru posesori de iPhone 6, încât aceştia din urmă au pierdut funcţia de telefon şi Apple a trebuit să retragă patch-ul de pe piaţă. iOS 8.1 a mai remediat o parte din probleme, dar în continuare există pagini întregi de forumuri cu utilizatorii frustraţi care ameninţă să renunţe la iDevice-uri din cauza celei mai noi versiuni.

Apple a lansat astăzi un nou update dedicate platformei sale pentru mobile cu numele de iOS 8.1.2. Pagina de informaţii menită să clarifice schimbările introduse de acesta nu este foarte stufoasă, cum nici update-ul efectiv nu are un dimensiune foarte mare, doar 28.2 MB. În teorie, acesta este menit să rezolve nişte , dar, mai mult decât atât, să remedieze o problemă ce a afectat persoanele care au achiziţionat în ultima perioadă tonuri de apel din iTunes. Aparent, mai mulţi utilizatori s-au plâns că, la scurt timp după ce au cumpărat o serie de ringtonuri, acestea au dispărut din telefon. Pentru a le restaura, după instalarea iOS 8.1.2, Apple a creat şi o adresă web dedicată,  itunes.com/restore-tones , pe care trebuie să accesaţi de pe iDevice-ul afectat.

Ca de fiecare dată, în cazul unui update adus unui sistem de operare, rămâne acum să aşteptăm câteva zile pentru a vedea dacă vor apărea rapoarte de probleme cauzate de acesta. Eu l-am instalat pe un iPhone 5S prin OTA – Over The Air şi nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele