12 nov. 2014 | 09:15

Tot ce trebuie să știi despre cel mai ieftin telefon Microsoft: Lumia 535 [VIDEO]

ACTUALITATE
Tot ce trebuie să știi despre cel mai ieftin telefon Microsoft: Lumia 535 [VIDEO]

Pentru că există multe întrebări pe marginea noului , gigantul din Redmond a decis să publice un hands-on oficial.

microsoft Lumia-535-hero1-jpg

Zilele trecute a fost lansat cu surle şi trâmbiţe primul smartphone realizat vreodată de şi, în acelaşi timp, primul telefon din seria Lumia fără numele Nokia. Acesta poartă numele de Microsoft Lumia 535. Făcând partea din seria Lumia 500, este un dispozitiv entry-level, urmaşul Lumia 520 şi Lumia 530. Acesta este un aparat ce a fost creat din start cu scopul de a ajunge în mâna unui număr cat mai mare de utilizatori, iar având un preţ de aproximativ 110 euro cu taxe incluse, are mari şanse să fie un succes.

Clipul de mai jos, deşi poate fi considerat fără probleme un material promoţional, este un hands-on oficial publicat de Microsoft pe site-ul companiei. Nu a fost marcat nici o secundă ca fiind un review obiectiv, un aspect care trebuie lăudat. Una peste alta, în acest format vă sunt evidenţiate mai multe caracteristici ale telefonului, inclusiv câteva particularităţi de interfaţă pe care le vedeţi doar la Microsoft Lumia 535.

Ca specificaţii, Lumia 535 este construit în jurul unui display AMOLED de 5 inci cu o rezoluţie de 960 x 540 pixeli. Are două camere de 5 megapixeli, atât pe partea din faţă, cât şi pe spate. De procesare se ocupă un quad core Snapdragon 200 de la Qualcomm tactat la 1,2 GHz cu 1GB de memorie RAM şi o memorie internă de 8GB. Există şi un slot microSD compatibil cu carduri de până la 128GB. Bateria este de 1.950mAh, dar nu ştim încă autonomia de care este capabilă. Având însă în vedere că acesta este telefon limitat la reţele 3G, consumul energetic nu ar trebui să fie foarte mare.

Rămâne să vedem dacă va mai dura foarte mult până îl veţi vedea în magazinele operatorilor de telefonie de la noi.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele