03 dec. 2014 | 14:06

Tehnologia Philips LED și lumina perfect naturală (P)

ACTUALITATE
Tehnologia Philips LED și lumina perfect naturală (P)

Fiind iarnă, ziua mai scurtă decât noaptea, inevitabil se întâmplă să lucrezi și noaptea. În ultimele zile am avut ocazia să înlocuiesc lumina clasică cu becuri Philips LED. Concret, am înlocuit becul clasic cu acest bec led iar pe birou am pus această lampă.  

Philips LED

Prima impresie a fost de putere, atât în cazul lămpii cât și în cazul becului led. Cu un singur bec led luminez o sufragerie întreagă, și se vede excelent. Becul are o lumină albă, caldă, asemănătoare luminii naturale, ceea ce are un efect relaxant pentru ochii tăi și îți dă o stare generală mai bună decât lumina rece. În cazul lămpii, rămâne aceeași impresie de lumină foarte puternică, avantajul este că poți regla lampa astfel încât să luminezi exact ce vrei. Lampa oferă o lumină uniformă, clară, perfectă pentru citit sau luminat tastele calculatorului.

Ce mi-a mai plăcut la becurile led este timpul foarte scurt de aprindere – practic ele se aprind instant.

Philips LED

După cum vă așteptați de la niște becuri led, consumul de energie este foarte mic, cu până la 80% mai puțin decât în cazul becurilor tradiționale, iar durata de viață este mare, chiar foarte mare: până la 15 ani. Având în vedere că un astfel de bec costă în jur de 50 de lei, dacă facem un calcul pe hârtie pe lângă avantajul oferit de confortul luminii perfect naturale, obținem și o economie de bani.

Până pe 15 decembrie aveți și o ofertă, puteți testa becurile Philips LED sau un corp de iluminat cu tehnologie Philips LED și dacă după 14 zile nu sunteți mulțumiți, le puteți returna și primiți banii înapoi. Mai multe detalii aflați pe site.

Vă recomand să încercați și aplicația Home Lighting Designer, o aplicație în care puteți simula diferite variante de iluminare pentru acasă, pe mine chiar m-a prins. O găsiți aici.