05 iun. 2014 | 09:00

Teaser şi dată oficială de lansare pentru smartphone-ul Amazon [VIDEO]

ACTUALITATE
Teaser şi dată oficială de lansare pentru smartphone-ul Amazon [VIDEO]

După lungi speculaţii legate de un eventual telefon creat sub brandul , compania americană a făcut publică o dată de lansare.

Amazon Smartphone

S-ar putea să fi trecut mai bine de un an de când am auzit pentru prima oară zvonuri legate de un . Cu toate acestea, compania americană a preferat să nu facă publice nici un fel de detalii pe acest subiect până la această dată.

Într-un teaser oficial făcut public de Amazon aflăm că data de 18 iunie va fi momentul în care gigantul în comerţ electronic îşi va lansa primul telefon. ,,Află despre ce vorbesc aceşti clienţi Amazon” este numele clipului de mai jos în care mai mulţi tineri descriu cu entuziasm experienţa utilizării unui gadget care este aproape imposibil să nu fie un smartphone. Pe pagina clipului de pe YouTube există şi un link pe care internauţii îl pot urmări în speranţa obţinerii unei invitaţii la evenimentul de lansare.

Deşi nu vedem gadgetul în cauză în clipul de aproape un minut, entuziasmul participanţilor la experimentul din spate pare autentic. ,,S-a mişcat cu mine” şi ,,Parcă a prins viaţă” sunt doar câteva asocieri de cuvinte, folosite pentru manifestarea surprinderii, pe care le veţi auzi după ce veţi apăsa pe play. Având în vedere că o parte din zvonurile din ultima perioadă au făcut referire la un telefon cu display 3D ce poate fi controlat fără atingeri, nu este deloc exclus ca afirmaţiile din scurt metraj să aibă ca fundament impresia pe care ţi-o lasă o experienţă 3D autentică.

În teorie, Amazon s-a trezit destul de târziu să intre în această competiţie a telefoanelor mobile, în care Samsung este conducător detaşat. Nu este exclus ca telefonul ce va fi anunţat în mai puţin de două săptămâni să fie un succes răsunător de piaţă, mai ales dacă partea cu 3D-ul va fi revoluţioanară, dar eu personal prefer să fiu reticent. Să nu uităm că toate gadgeturile create de Amazon până la această oră rulează o interfaţă radicală pusă peste Android şi au un magazin virtual proprietar. Acestea nu sunt neapărat ingredientele pentru un produs care să rupă gura târgului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele