09 iun. 2014 | 16:30

Sistemul Anti-Cheat din Titanfall forțează trișorii să joace cu cei de seama lor

ACTUALITATE
Sistemul Anti-Cheat din Titanfall forțează trișorii să joace cu cei de seama lor

Atunci când a fost lansat Titanfall, gamerii au observat o problemă cu jocul, mai exact faptul că erau o mulțime de trișori încă de la început.

Titanfall

Situația afecta versiunea de joc Titanfall pentru PC, iar Respawn Entertainment s-a hotărât să facă ceva în această privință, așa cum au promis. Vestea bună pentru cei care folosesc cheat-uri, este că nu vor fi banați de pe servere. Se pare că Respawn va colecta toate informațiile despre acești jucători și îi va muta în ”carantină” în loc să îi dea afară. Pare o idee interesantă, și mai departe?

Păi, dacă ai fost prins folosind cheat-uri, vei pus la olaltă cu cei la fel ca tine, și toate jocurile Titanfall pe care le vei juca în continuare, vor fi împotriva altor jucători care folosesc boți și alte script-uri.

Într-o secțiune de întrebări și răspunsuri de pe site-ul Titanfall se află scrise următoarele:

”Vești bune, poți juca în continuare Titanfall. Vești mai puțin bune, vei putea juca doar împotriva altor trișori. Poți juca în continuare jocul alături de alți utilizatori care au fost banați de pe serverele principale, în ceva ce seamănă cu o competiție Wimbledon a boților. Să sperăm că aimbot-ul pe care l-ai achiziționat este cel mai bun, ori toate aceste meciuri pline de trișori vor fi foarte frustrante pentru tine. Mult Noroc.”

Dacă te joci în privat cu prietenii tăi, jocul va presupune că și ei sunt la rândul lor trișori, și sesiunea va fi tratată ca atare, lucru ce înseamnă că gamerii nu vor avea ocazia să se joace cu prietenii lor care nu folosesc cheat-uri. Respawn nu a precizat dacă ban-ul este unul permanent însă gamerii pot trimite un email dacă sunt de părere că au fost banați pe nedrept, și în urma acestuia li se va evalua contul.