10 ian. 2014 | 12:23

SEGA anunță un nou joc, Alien: Isolation

ACTUALITATE
SEGA anunță un nou joc, Alien: Isolation

SEGA a anunțat în mod oficial noul joc Alien: Isolation. În cadrul acestuia, jucătorul va lua rolul Amandei, fiica lui Ellen Ripley.

SEGA Alien Isolation

Alien: Isolation este din păcate doar anunțat de către cei de la SEGA și va fi cel mai probabil lansat abia la sfârșitul anului 2014, atât pentru consolele Xbox 360, Xbox One, PS3 și PS4, cât și pentru PC.

”Creative Assembly a creat o experiență cu adevărat inimaginabilă, capturând esența a ceea ce a făcut ca această franciză să fie încă relevantă și dupa 35 de ani de la apariția acestui subiect. Acest parteneriat a dus la crearea unui joc care este deosebit din toate punctele de vedere și setează așteptările pentru aniversarea de 35 de ani a francizei.” a declarat Jeffrey Godsick, președintele Twentieth Century Fox Consumer Products.

Una din poveștile care au fost prezentate în acest teaser însă nu au fost explorate pe parcursul francizei, cel puțin în filme, este cea a fiicei lui Ellen Ripley, care a trăit mai puțin decât mama sa, din cauza menținerii lui Ellen în stază, timp de 50 de ani, între cele două filme mai exact.

Mai jos puteți vedea trailerul acestui joc Alien: Isolation, jurnalul dezvoltatorului, precum și o serie de screenshot-uri din cadrul jocului.