05 mai 2014 | 21:28

Se pare că Unreal Tournament nu este un titlu de care producătorii au uitat

ACTUALITATE
Se pare că Unreal Tournament nu este un titlu de care producătorii au uitat

Unreal Tournament este unul dintre cele mai populare titluri de FPS, ce datează dinainte de Battlefield și Call Of Duty.

Unreal Tournament

Gameplay-ul lui Unreal Tournament era agresiv, incitant, mecanica de joc foarte bine pusă la punct, iar grafica jocului era de admirat. Nu cred că mai trebuie menționat faptul că seria oferă posibilitatea organizării celor mai interesante LAN party-uri. Se pare că este în discuție un nou titlu Unreal Tournament, sugestia fiind făcută de Paul Meegan, VP of Product Development for Epic Games care a menționat că ar trebui să ne îndreptăm atenția către canalul oficial de Twitch, UnrealEngine, joi, 8 mai 2014, la ora 21:00 ora României. 

Cu Unreal Engine 4 la dispoziție, Epic Games are posibilitatea de a readuce seria în atenția pasionaților genului, cu o grafică demnă de invidiat. Evenimentele eSports ProGaming și LAN Party-urile sunt acum mult mai ample și mai numeroase în întreaga lume și vor beneficia din plin de introducerea unui astfel de titlu. Echipa nu mai lucrează de ceva vreme la Gears of War și lucrurile au fost destul de liniștite pentru creatori, în sensul că nu au mai fost făcute anunțuri în ceea ce privește lansarea unui nou titlu. Acum este așadar momentul oportun pentru o astfel de veste.