23 aug. 2014 | 15:38

Samsung Gear 3 ar putea avea ecran curbat

ACTUALITATE
Samsung Gear 3 ar putea avea ecran curbat

Samsung a lansat deja câteva modele de ceasuri inteligente, dar pare că se pregătește să lanseze Samsung Gear 3, un smartwatch cu ecran cu curbat.

Samsung_Gear_Fit-compatiblilitate_thumb.jpg

Producătorul sud-corean abia a prezentat Samsung Gear Live, cu Android Wear, însă s-ar părea că e pregătit să arate lumii un nou model de gadget purtabil.

Potrivit Pocket Now, Samsung Gear 3 va avea un display curbat, posibil de tip AMOLED, și va avea o formă dreptunghiulară. Designul va fi similar brățării Gear Fit, dar va fi mai curbat, cu o margine mai subțire, iar, potrivit sursei citate, ceasul va avea ”o luminozitate și o saturație a culorilor impresionante”.

Din nefericire, smartwatch-ul Gear 3 nu va avea o cameră foto, dar ar putea dispune de un slot pentru SIM. Zvonurile anterioare vorbeau despre un ceas Gear Solo cu conectivitate 3G, dar se pare că Gear 3 va fi respectivul ceas.

Deocamdată, cei del Samsung nu au oferit nicio informație oficială, dar smartwatch-ul ar putea fi prezentat la evenimentul IFA 2014, la care va participa și echipa Playtech.