08 aug. 2014 | 08:35

Reviveaphone îți salvează telefonul scăpat în apă [VIDEO]

ACTUALITATE
Reviveaphone îți salvează telefonul scăpat în apă [VIDEO]

Pentru că este unul dintre cele mai întâlnite moduri prin care vă puteţi strica smartphone-ul, Reviveaphone promite să vă scăpat în apă.

reviveaphone-water-damaged-phone-repair-kit-smartphone

Un telefon scăpat în apă nu se defectează din cauza contactului cu aceasta, ci din cauza anumitor minerale din apă care oxidează componentele interne ale aparatului. Mulți dintre cei care își scapă telefonul în apă au „învățat“ să îl pună într-un borcan cu orez sau pe calorifer pentru a elimina apa din el. În practică însă de acum există o soluţie mult mai fiabilă la această problemă.

Cu numele de Reviveaphone, în imaginea de mai sus este surprins un kit de pentru „reînvierea“ gadgeturilor scăpate în apă. Costă doar 25 de dolari pe website-ul producătorului şi promite să facă minuni. În mod evident, există câteva paşi pe care trebuie să-i urmaţi pentru ca întreaga reţetă să funcţioneze.

În primul rând, imediat după accident, telefonul trebuie închis pentru a evita provocare unui scurt circuit care vă va defecta gadgetul într-un mod iremediabil. Din acel moment, ar fi bine să aveţi o pungă cu Reviveaphone pe aproape pentru a vă ține timp de 7 minute aparatul în ea. Partea tristă este că veţi afla dacă funcţionează sau nu abia după 24 de ore. Atât de mult trebuie să aşteptaţi până când orice urmă de lichid din dispozitivul vostru portabil se va evapora.

Ca funcţionare, lichidul special din Reviveaphone are ca scop îndepărtarea mineralelor care se depun foarte repede pe circuitele interne ale oricărui gadget după ce acesta a intrat în contact cu apa.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele