02 apr. 2014 | 13:31

Primul trailer Call Of Duty: Ghosts Devastation promite multe [VIDEO]

TEHNOLOGIE
Primul trailer Call Of Duty: Ghosts Devastation promite multe [VIDEO]

Pentru a continua să scoată ceva bani din Call Of Duty: Ghosts, cretorii jocului au anunţat noul DLC pentru popularul joc intitulat Ghosts Devastation.

Call of duty devastation dlc

După Onslaught, noul DLC pentru Call Of Duty: Ghosts poartă numele Devastation. Acesta va fi lansat iniţial pe 3 aprilie exclusiv pentru Xbox Live, urmând la ca la scurt timp să fie disponibil şi pentru alte platforme.

Cum se întâmplă de obicei cu astfel de pachet de conţinut, noul pachet descărcabil Ghosts Devastation va încorpora un ameste de hărţi, moduri de joc şi o arme. Mai precis, este vorba de o singură armă tactică nouă care poartă numele de Ripper şi vine cu două moduri de funcţionare ce pot fi modificate în timp real în luptp, SMG şi AR. Tot acum vor mai fi incluse patru hărţi noi de dimensiune mică şi medie, Ruins, Behemoth, Collision şi Unearthed. Aceasta din urmă va fi o reinventare a unei hărţi mai vechi foarte populare din Call Of Duty Modern Warfare 3, Dome. Episodul doi din serialul cu extratereştri, Extinction, va fi de asemenea incorporat şi va purta numele de Mayday.

Acest DLC va accesibil celor care au achiziţionat -ul cu 50 de dolari pentru : Ghosts. Dacă nu vă aflaţi printre ei, alternativa este să cheltuiţi 15 dolari pentru conţinutul descris mai sus. Clipul de mai jos Ghosts Devastation ar trebui să vă ajute să luat o decizie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele