09 sept. 2014 | 09:09

Primele poze neoficiale cu BlackBerry „Classic“ Q20 prezintă telefonul perfect pentru fanii BB

ACTUALITATE
Primele poze neoficiale cu BlackBerry „Classic“ Q20 prezintă telefonul perfect pentru fanii BB

BlackBerry nu renunță la designul care i-a consacrat telefoanele și pregătește un model clasic. Așa se și numește, iar acum avem primele imagini cu acesta. Este destul de Classic.

blackberry classic

BlackBerry nu a venit cu nimic la IFA 2014 din Berlin, dar prin câteva poze „scăpate“ pe Internet ne aducem aminte că mai există și încă vrea să lanseze telefoane. Noile imagini sunt cu un BlackBerry Classic, cunoscut și sub numele de Q20, un urmaș demn al modelului de anul trecut, BB Q10. Engadget le-a preluat de pe rețeaua socială Weibo din China.

Citește și: BlackBerry Passport – cel mai bun telefon cu tastatură fizică [VIDEO]

După cum se vede în imaginile de mai jos, BlackBerry Q20 „Classic“ are difuzoare stereo, păstrează un design popularizat de Q10 anul trecut, dar revine la butoanele clasice sub ecran (Q10 era integral tactil) și rulează BlackBerry OS 10.3, ultima versiune. De asemenea, chinezii care l-au testat spun că se simte mai bine în mână decât Q10 sau Bold 9900.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/BlackBerry Classic/”/]

BlackBerry Q20 va fi lansat până la finalul anului, odată cu BlackBerry Passport, dar fără să avem o dată exactă. Totuși, fanii BlackBerry, câți or mai fi ei, ar putea fi mulțumiți de ultimele modele pregătite de companie.

Review BlackBerry Q10

În iunie anul trecut, testam BlackBerry Q10 și eram oarecum surprins de acest smartphone la granița dintre clasic și nou. „BlackBerry Q10 este ceea ce linia Bold merita. Este un dispozitiv BlackBerry 10 cu toate funcţiile de apreciat la acesta, dar cu minusul că s-ar putea ca nu toate aplicaţiile să funcţioneze pe acesta. Telefonul este foarte bine construit, metalul combinat cu plasticul şi cu fibra de carbon în însoţitorul perfect pentru orice om care apreciază stilul BlackBerry. Dacă ai iPhone şi-ţi place, probabil că BlackBerry Q10 nu este pentru tine“ – review-ul complet este pe „Adevărul“.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele