25 apr. 2014 | 19:25

Plăcile video MSI includ acces premium pe 6 luni la XSplit Gamecaster

ACTUALITATE
Plăcile video MSI includ acces premium pe 6 luni la XSplit Gamecaster

Acum aproximativ o lună, MSI a anunțat acces la XSplit Gamecaster timp de 6 luni pentru clienții plăcilor de bază Z97.

MSI-GAMING

Astăzi, MSI a anunțat disponibilitatea acestui serviciu, tot pentru 6 luni, pentru clienții plăcilor grafice din seria de gaming a producătorului. Oricine achiziționează una dintre aceste plăci video MSI enumerate mai jos, între 15 aprilie și 31 mai, este eligibil pentru accesul pe 6 luni la varianta premium a lui XSplit Gamecaster. Chiar și cei care au achiziționat deja plăcile, începând cu data de 15 aprilie pot cere codul de acces, chiar dacă oferta a fost anunțată astăzi.

Pentru cei care nu știu ce este XSplit Gamecaster, cea mai bună explicație o reprezintă clipul de mai jos. Pe scurt, software-ul permite streaming-ul pe servicii precum Twitch, YouTube și UStream, a gameplay-ului direct din placa video, în timp real. Se poat adăuga și adnotări la acesta sau se poate înregistra și sunetul de la microfonul jucătorului.

Pentru mai multe informații despre promoția legată de plăci video MSI, puteți vizita mini-site-ul oficial. Oferta este valabilă și pentru care achiziționează laptopuri ale producătorului, din segmentul de gaming 800.

MSI Bundle