10 apr. 2014 | 00:31

Nvidia anunță GeForce Experience 2 și noi drivere video

ACTUALITATE
Nvidia anunță GeForce Experience 2 și noi drivere video

Nvidia a anunțat disponibilitatea unui nou set de drivere pentru plăcile grafice, precum și a unei noi versiuni a aplicației GeForce Experience.

geforce-experience-2-0-key-visual-640px

Noile drivere au fost proiectate pentru a îmbunătăți eficiența API-ului DirectX 11 și oferă un spor de performanță de până la 71%. Jocurile care beneficiază de un spor de performanță datorită noilor drivere, includ: Call of Duty: Black Ops II – până la 20% mai rapid, Sleeping Dogs – până la 31% mai rapid, în timp ce jocuri precum Alien vs. Predator, Total War: Rome 2, Sniper Elite v2 beneficiază de un spor de performanță de până la 40%

Alături de aceste drivere, se poate downloada și cea de-a doua versiune a aplicației GeForce Experience, aplicație ce oferă posibilitatea optimizării a peste 150 de titluri de jocuri. GeForce Experience 2.0 este acum disponibilă și pe notebook-uri, oferind posibiliatea folosirii funcției Shadowplay și GameStream. Cele două funcții permit pasionaților de jocuri să capteze cele mai importante momente din jocuri și să le difuzeze către portaluri online precum Twitch. În acest fel, jucatorii pot revedea cele mai importante secvențe din joc și să le împartășească cu prietenii.

Utilizatorii de PC-uri desktop au acum posibilitatea de a capta întreaga imagine de pe desktop, nu doar jocul în care se află. Această funcție permite astfel înregistrarea unui număr mai mare de jocuri, chiar și cele care nu funcționează în modul “full-screen”

Noile drivere pot fi descărcate de pe site-ul oficial Nvidia.