28 mai 2014 | 17:36

Microsoft recunoaște problema de încărcare a lui Surface Pro 3

ACTUALITATE
Microsoft recunoaște problema de încărcare a lui Surface Pro 3

Acum aproape o săptămână, Microsoft a anunțat cea mai nouă tabletă a sa, Surface Pro 3, destinată să concureze chiar cu MacBook Air de la Apple.

Microsoft Surface Pro 3

Dispozitivul se diferențiază puțin de celelalte tablete ale companiei, Surface Pro 3 fiind mai subțire, mai ușoară și mai mare, cu un ecran de 12 inci.

Dispozitivul nu este încă disponibil la vânzare către publicul larg și se pare că unitățile pentru review au ceva probleme cu încărcarea. Chiar și conectate la priză, multe din tabletele trimise de Microsoft site-urilor mari nu se încarcă.

Microsoft a confirmat astăzi că știe de existența acestei probleme și va lansa un update care va rezolva această problemă înainte de lansarea către public. Update-ul respectiv va fi disponibil pentru toate tabletele, înainte de a ajunge la clienții finali. Acum nu știm dacă este vorba de un update de software sau dacă Microsoft va schimba toate încărcătoarele tabletelor trimise deja către magazine. Pentru buna funcționare a lucrurilor, sperăm să fie vorba de prima situație.

Autonomia tabletei nu este nici ea un lucru de care au fost foarte mulțumiți redactorii care au făcut review-urile, mulți dintre ei afirmând că aceasta ar trebui să fie mai bună, având în vedere că vorbim de un produs hibrid al cărui scop este după, cele spuse de Microsoft, să înlocuiască un laptop și o tabletă.