04 dec. 2014 | 17:00

Cum să îl urmărești pe Moş Crăciun până pe 24 decembrie

ACTUALITATE
Cum să îl urmărești pe Moş Crăciun până pe 24 decembrie

Pe urmele lui Moş Crăciun este cea mai recentă versiune a programului Google destinat urmării traseului pe care îl urmează înainte să ajungă la copii.

Pe urmele lui Moş Crăciun 2014 Google

În fiecare an, cei de la Google creează o pagină web dedicată pentru a vă ajuta să-l urmăriţi pe Moş Crăciun. Aceasta este cea mai bună soluţie pentru a vedea exact unde se află înainte de ajunul Sfintelor Sărbători când va livra cadouri copiilor de pe întregul mapamond.

Pe urmele lui Moş Crăciun sau poate fi accesat la adresa santatracker.google.com şi include mai multe animaţii şi clipuri video menite, printre altele, să vă introducă în spiritul sărbătorilor. Până pe 24 decembrie, pe aceeaşi pagină, vă veţi putea juca şi câteva jocuri online. Nu lipseşte nici componenta localizării conţinutului, motiv pentru care, pe lângă traducerea tuturor elementelor de pe pagină Google, puteţi vedea câteva obiceiuri de sărbători din diverse locaţii de pe glob.

În noaptea de Ajun, întregul traseul al moşului va fi de asemenea reprezentat digital pentru a şti exact când ajunge la voi, într-un anumit colţ al României. Pentru aceeaşi activitate există o aplicaţie de Android, iar site-ul web este accesibil şi de pe

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele