05 sept. 2014 | 08:00

Marshall Woburn este o boxă portabilă la care să asculți ca un star rock

ACTUALITATE
Marshall Woburn este o boxă portabilă la care să asculți ca un star rock

După ce au făcut istorie pe cele mai impozante scene şi stadioane din lume, cei de la continuă să impresioneze şi utilizatorii casnici.

marshall woburn

Nu e vorba doar de ascultat muzică ca un star rock. Este vorba, în schimb, de o experienţă audio pe care doar inginerii de la Marshall o pot recrea. După ce în urmă cu câţiva ani au început să se adreseze unui public mai larg prin lansarea primelor căşti , acum, aceeaşi echipă de R&D ne propune o boxă Bluetooth.

Cu un aspect care ne aminteşte de vechile amplificatoare de chitară, creaţia din imaginea de mai sus poartă numele de Woburn. Foarte similară estetic cu un amplificator Handwired, această boxă vine cu o conectică generoasă şi un set de controale menite să vă ajute să personalizaţi experienţa de audiţie. În legătură cu designul, pe lângă trei rotiţe pentru ajustarea înaltelor, a basului şi a volumului, întreaga carcasă de la Woburn este acoperită cu un strat de vinil care arată foarte bine.

Stați cu ochii și pe alte gadgeturi inovatoare direct de la IFA 2014

Pe spatele ei găsim o intrare optică , una stereo de 3,5 milimetri şi două RCA-uri. Puterea de a umple o cameră mare cu muzica voastră preferată este derivată din trei amplificatoare interne, două de 20W şi unul de 50W. Pentru streaming wireless este folosit standardul Bluetooth 4.0 cu suport pentru aptX. Daca sunteţi tentaţi de achiziţia unei altfel de boxe, care să vă încânte atât urechile cât şi privirea, din această toamnă puteţi investi o sumă generoasă de 500 de dolari într-un Marshall Woburn.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele