22 aug. 2014 | 09:45

Noile telefoane LG sunt un fel de G3 „de buget“: L Fino și L Bello

ACTUALITATE
Noile telefoane LG sunt un fel de G3 „de buget“: L Fino și L Bello

Seria L de telefoane mainstream de la LG tocmai a primit doi noi membri sub forma terminalelor LG L Fino şi L Bello.

lg-l-bello

Cei de la LG se pare că nu mai au răbdare până la IFA la Berlin pentru a-şi anunţa noile smartphone-uri. LG L Fino şi L Bello sunt două aparate dedicate celor care vor nişte telefoane decente la preţuri acceptabile. Un aspect interesant care merită reţinut legat de cele două gadgeturi implică  devenită populară prin intermediul

LG L Fino este un smartphone construit în jurul unui panou WVGA de 4,5 inci care foloseşte pentru procesare o combinaţie dintre un quad core la 1,2GHz, 1GB RAM şi un spațiu intern de 4GB. Are două camere, una principală de 8 megapixeli şi una frontală de tip VGA. Sistemul de operare preinstalat este Android 4.4.2 KitKat, iar bateria este de 1.900 mAh.

Află și: LG G3 – Regele [REVIEW]

Cel de-al doilea aparat, ilustrat mai sus, poartă numele de LG L Bello şi este doar un pic mai sprinten decât L Fino detaliat anterior. L Bello se ascunde în spatele unui panou FWVGA de 5 inci şi este dotat cu un procesor quad core la 1,3GHz şi are 1GB RAM. Spațiul de stocare este limitat la 8GB, iar cele două camere sunt de 8 megapixeli pe spate, respectiv un megapixel pe partea din faţă. Autonomia acestui model este asigurată de o baterie de 2.450 mAh, iar sistemul de operare preinstalat este acelaşi Android 4.4.2.

Tot la capitolul similarităţi cu vârful de gamă al companiei sud coreene, noile dispozitive din clasa G au un buton pe partea din spate a carcasei, suportă decodarea cu Knock Code şi sunt compatibile cu husa QuickCircle. Nu avem încă detalii de preţ, dar ar trebui să ajungă în America Latină şi Europa în următoarele săptămâni.

lg-l-fino

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele