18 aug. 2014 | 14:24

Kingston lansează noi modele de stick-uri USB, HyperX Fury

ACTUALITATE
Kingston lansează noi modele de stick-uri USB, HyperX Fury

Kingston a anunțat  noi modele de stick-uri USB din seria HyperX Fury, cu o viteză net superioară și cu capacități începând de la 16 GB.

Kingston HyperX Fury Laptop

Kingston a anunțat astăzi noi modele de stick-uri USB din seria HyperX Fury, destinate segmentului de gameri și entuziaștilor. Acestea vin cu capacități de 16 GB pe culoarea roșie, 32 GB pe culoarea albastră și 64 GB pe culoarea neagră. Stick-urile Kingston oferă viteze de scriere și citire compatibile cu USB 3.0, mai exact 30 MB/s la scriere și respectiv 90 MB/s la citire. Fiind vorba de un dispozitiv USB 3.0 acestea sunt desigur compatibile și cu PC-urile ce dețin doar USB 2.0.

            ”Suntem încântați să oferim gamerilor și entuziaștilor cu buget redus un dispozitiv de stocare USB din gama HyperX”,  ”Noul USB FURY se alătură sistemului de memorii FURY și FURY SSD în familia noastră de produse entry-level. Soluția completă HyperX este acum disponibila pe piață.” a afirmat Gabriel Gidea director de dezvoltare Kingston Technology pentru Romania si Bulgaria.

USB-ul HyperX FURY beneficiază de o perioadă de garanţie de cinci ani, suport tehnic gratuit pe toată durata de viaţă a produsului și de fiabilitatea legendară a produselor HyperX. Momentan nu au fost anunțate prețuri pentru noile stick-uri USB Kingston, producătorul spune însă că aceste modele sunt destinate celor cu un ”buget redus”. Am putea concluziona, așadar că sunt ceva mai ieftine, totuși vorbim de niște stick-uri USB și nu de SSD-uri.

Kingston HyperX Fury