08 aug. 2014 | 13:08

Noile imagini cu iPhone 6 prezintă un design cu totul diferit de al vechilor modele

ACTUALITATE
Noile imagini cu iPhone 6 prezintă un design cu totul diferit de al vechilor modele

iPhone 6 va fi prezentat pe 9 septembrie. Noile imagini care ajung pe Internet acum, cu o lună înainte de acel eveniment, prezintă un model din metal cu elemente de desing preluate de la primul iPhone.

Review Apple iPhone 5S

MacRumors prezintă noile poze cu iPhone 6, iar printre elementele noi se regăsesc logo-ul Apple din metal rezistent la zgârieturi, șasiul din metal și modulul camerei foto. Imaginile au fost obținute de Field & Volk, o companie specializată în prelucrarea telefoanelor iPhone în modele de lux.

iPhone 6 neoficial (2)

În primul iPhone, lansat în urmă cu șapte ani, Apple a ales să separe logo-ul de pe spate de restul carcasei, dar acesta a ajuns integrat în aceasta la viitoarele modele. Dacă iPhone 3G și 3GS s-au remarcat printr-o construcție din plastic, cu marginile rotunjite, și iPhone 4 și 4S prin spatele de sticlă și designul dreptunghiular, noul iPhone este mai mult o combinație între primul model și iPhone 5s. De asemenea, butoanele de volum sunt similare celor de pe iPhone 3G.

Află noutățile din iPhone 6: Lansare iPhone 6 pe 9 septembrie

iPhone 6 neoficial (3)

Va fi fabricat din metal, va avea un ecran de 4,7 inci și marginile vor fi puțin rotunjite. Desigur, telefoanele, la diferență de 7 ani, nu sunt la fel de groase. De asemenea, în imaginile de mai jos se observă cum Apple a ales să pună antenele la capetele dispozitivului și să nu le mai integreze în șasiul telefonului, ca la ultimele patru modele.

iPhone 6 neoficial (1)

iPhone 6 neoficial (4)

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele