10 iul. 2014 | 15:30

Independență financiară pentru absolvenți: Târgul Virtual Hipo.ro, cu 600 de locuri de muncă

ACTUALITATE
Independență financiară pentru absolvenți: Târgul Virtual Hipo.ro, cu 600 de locuri de muncă

Târgul Virtual Hipo.ro aduce 27 de companii cu o ofertă de 600 de locuri de muncă pentru absolvenți. Te califici? Iată cum poți candida.

topa_2014

Târgul Virtual Hipo.ro pentru absolvenți este un eveniment de recrutare adresat studenților și masteranzilor care vor să se angajeze în această vară. Evenimentul se desfășoară la nivel național, pe www.hipo.ro, și reunește 27 companii care își desfășoară activitatea în domenii precum: financiar – bancar, IT, inginerie, telecomunicații, retail, FMCG și consultanță. Cei care accesează www.hipo.ro vor avea șansa să discute cu o parte dintre reprezentanții companiilor participante și să primească răspunsuri legate de joburile care prezintă interes pentru ei. În cadrul ediției cu numărul 8, sunt disponibile 600 de joburi și programe dedicate studenților și absolvenților, se arată în comunicatul remis „Playtech“.

Accesul la Târgul Virtual Hipo.ro pentru absolvenți este posibil 24 de ore din 24, până pe 15 august. În următoarea perioadă, cei care vor accesa secțiunea dedicată evenimentului vor putea participa la sesiuni de interacțiune cu trei dintre companiile participante:

Asseco South Eastern Europe România (22 iulie, ora 14.00) va sustine un webinar în care vor fi abordate subiecte precum: pozițiile disponibile în cadrul companiei, procesul de recrutare, ce înseamnă o carieră în dezvoltarea de aplicații software pentru domeniul bancar;

KPMG (23 iulie, ora 13.00) va susține un webinar despre structura programelor de internship deschise, oportunitățile de învățare și dezvoltare din cadrul companiei. Programul este adresat absolvenților de la facultățile cu profil Economic, Politehnica, Matematică, Fizică, Chimie, care dețin abilități avansate de comunicare în limba engleză și s-au implicat în timpul facultății în diverse activități extracurriculare;

Reprezentanții companiei Genpact vor răspunde la întrebări prin intermediul paginii de Facebook Hipo.ro, în perioada 21 iulie – 4 august 2014. Compania are deschise o serie de poziții pentru studenți și absolvenți care dețin abilități de limbi străine, printre care: franceză, italiană, spaniolă sau germană.

„Ne adresăm tinerilor absolvenți cu profil tehnic, cu precădere absolvenți ai facultăților Cibernetică, Statistică și Informatică Economică din ASE sau Automatică și Calculatoare de la Universitatea Politehnica. Pentru cei care nu și-au finalizat studiile avem programe de internship deschise pe tot parcursul anului, în cadrul cărora aceștia își pot demonstra abilitățile și cunoștințele dobândite în realizarea unui proiect pe care și-l pot alege ei înșiși“, a declarat Tania Ion, HR Manager, ORTEC Central & Eastern Europe.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele