03 aug. 2014 | 10:43

Gamescom 2014: Metal Gear Solid V: The Fantom Pain și PES 2015, prezentate de Konami

ACTUALITATE
Gamescom 2014: Metal Gear Solid V: The Fantom Pain și PES 2015, prezentate de Konami

Konami confirmă participarea la Gamescom 2014 cu două dintre cele mai importante titluri aflate în dezvoltare și anume Metal Gear Solid V: The Fantom Pain și PES 2015.

MGSVTPP_E3_game_06_web

Cele două titluri vor fi prezente la standul KONAMI, demonstrând puterea și flexibilitatea FOX Engine. Echipa Playtech va fi prezentă anul acesta la Gamescom, de unde vă va aduce cele mai noi informații din lumea gamingului.

Metal Gear Solid V: The Fantom Pain

Metal Gear Solid V: The Fantom Pain pune accentul pe eroul seriei, Snake, şi urmăreşte evenimentele din prologul recent lansat, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. Cu ajutorul noului FOX Engine și a consolelor de generație nouă, jocul include locații imense ce pot fi explorate liber, Hideo Kojima reușind astfel să creeze un univers și o poveste la scara pe care și-a imaginat-o mereu.

Pe data de 13 august, începând de la ora 20:00 (CET), Konami va susține un eveniment dedicat Metal Gear Solid V: The Fantom Pain , prezentat de Geoff Keighley și avându-l ca invitat pe Hideo Kojima care va dezvălui noi secvențe de gameplay. Cea care nu pot fi prezenți în sală vor putea totuși urmări evenimentul pe Twitch

Metal Gear Solid V: The Fantom Pain va fi lansat pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One și Xbox 360.

PES2015_MUNU_Player_01_1404378155

PES 2015

PES 2015 se concentrează pe sloganul „the pitch is ours” („Terenul este al nostru”). Datorită eforturilor combinate ale echipelor de producţie PES Productions din Tokio şi Windsor, momentele de suspans maxim din fotbal au fost recreate la perfecţie. PES 2015 aduce o revenire la valorile profunde ale PES, anume controlul total, comenzile super rapide şi celebrul gameplay, în care jucătorul are control nerestricţionat asupra modului de joc. KONAMI a refăcut complet o serie de elemente cheie ale jocului pentru a se asigura că fiecare pasă, lovitură sau fiecare sprint e perfect echilibrat pentru a satisface pe deplin cerinţele jucătorilor de PES 2015.

Versiunile pentru consolele de nouă generație ale PES 2015 marchează şi prima implementare completă a strălucitei platforme FOX Engine realizată de Kojima Productions în franciza PES. Făcându-şi debutul anul trecut într-o formă incipientă, puterea noului val de console a permis atingerea unui nivel de acuitate vizuală şi progrese tehnice în timpul jocului care, înainte, ar fi fost imposibile. Toate caracteristicile grafice din timpul jocului, de la jucători, la public şi la stadion beneficiază acum de lumini naturale care se deplasează în timp real, provenite de la o sursă unică şi care aduc jocul mai aproape de realitate.

PES 2015 va fi disponibil în această toamnă pentru PlayStation 4, Xbox One și alte platforme. La gamescom 2014, vizitatorii vor putea vedea și juca pentru prima oară la un eveniment de o asemenea anvergură o versiune a jocului PES 2015 ce va rula pe consolele de nouă generație.