17 mart. 2014 | 18:20

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn – Noi detalii

ACTUALITATE
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn - Noi detalii

Square Enix Inc, a dezvăluit un nou trailer și câteva screenshot-uri pentru Trough the Maelstrom, următorul patch pentru Final Fantasy XIV: A Realm Reborn.  

Final Fantasy XIV

Ultimele informații oferă jucătorilor o imagine din noile locuri, ca Lost City of Amdapor, Halatali sau Brayflox’s Longstop. Jucătorii cu experiență pot trage cu ochiul și la Second Binding Coil of Bahamut, care va avea de altfel cea mai mare dificultate. Jucătorii sunt de asemenea invitați să urmărească emisiunea Letter from the Producer, live cu Naoki Yoshida, care va avea loc pe 21 martie, ora 11:30 am, ora locală, ce va dezbate noile addon-uri din patch-ul 2.2. Scenaristul principal, Kazutoyo Maehiro, își va face și el apariția pentru a discuta despre personaje și despre povestea jocului.

Patch-ul 2.2, (Through the Maelstrom) pentru Final Fantasy XIV: A Realm Reborn va fi lansat în cursul acestei luni atât pentru jucătorii de pe Play Station 3 cât și pentru cei care preferă să experimenteze gamingul pe PC. Așteptăm noi detalii despre acest joc, unul dintre puținele care a ajuns să se dezvolte atât de frumos de-a lungul timpului, devenind o capodoperă, după cum spun mulți dintre pasionații genului.

Final Fantasy XIV 1

Final Fantasy XIV 2

Final Fantasy XIV 3