18 mart. 2014 | 15:30

Detalii despre AMD Hawaii FirePro, postate accidental pe site-ul oficial

ACTUALITATE
Detalii despre AMD Hawaii FirePro, postate accidental pe site-ul oficial

Chiar dacă este vorba despre o placă pentru segmentul de utilizatori profesioniști, anunțul despre lansarea Hawaii FirePro se află pe site-ul AMD.

AMD-Hawaii-FirePRO

Industria parcă se bazează pe zvonurile dinaintea lansării unui produs. Tuturor le place să speculeze pe acestă temă, însă în ultima vreme progresul tehnologic parcă încetinește, iar mulți dintre cei care discută despre specificații fantastice au șansa să se înșele. În altă ordine de idei, la citirea acestui titlu pe site-urile străine, unde nu era specificat modelul plăcii, toți am crezut că este vorba de noul 295×2, însă probabil scopul acestei scurgeri accidentale era chiar acela de a limita atenția de la acel produs.

Va fi primul model pentru segmentul de entuziaști și profesioniști bazat pe cipul Hawaii și, chiar dacă nu se oferă nici un fel de specificații clare, măcar știm că există și face parte din programul de lansări a lui AMD. Pe data de 26 martie, AMD va dezvălui mai multe detalii despre acest produs Hawaii FirePro și atunci vom afla probabil și caracteristicile tehnice ale plăcii, precum și informații despre performanța ei și noile tehnologii pe care le aduce.