14 feb. 2014 | 22:12

Cooler Master dezvăluie noile tastaturi MECH Limited Edition

ACTUALITATE
Cooler Master dezvăluie noile tastaturi MECH Limited Edition

Cooler Master prezintă noile tastaturi MECH Limited Edition, o serie de produse realizate din cele mai bune materiale, și cu o ergonomie ridicată pentru pasionații de gaming.

Cooler Master MECH

Produsele din această categorie dețin o mască din aluminiu care poate fi detașată pentru a se putea customiza după preferințele utilizatorului. Sunt disponibile șase culori noi, fiecare provenind de la o echipă de gaming ca POLT, Supa Hot Crew, AT Gaming, DSCL Edition, precum și o variantă pe culoarea albastră și una pe portocaliu. Noile tastaturi sunt disponibile pe site-ul producătorului, mech.coolermaster.eu, și probabil la o gamă limitată de importatori de la noi din țară, probabil pe bază de precomandă. Prețul nu este deloc mic, și se învârte în jurul sumei de 200 de euro. Par scumpe, însă sunt realizate cu cele mai noi și mai fiabile tehnologii ca taster Cherry MX Blue, un procesor ARm performant, funcții macro avansate și controller USB 3.0 și HD Audio încorporat.

Tastatura MECH Limited Edition

Cooler Master MECH Limited Edition

Acestea sunt probabil unele dintre cele mai originale periferice de pe piață, la fel ca și produsele companiei MadCatz, care sunt la fel de extravagante.