24 mai 2014 | 17:15

Comparaţie grafică: Noul Wolfenstein pe PS4, Xbox One şi PC [VIDEO]

ACTUALITATE
Comparaţie grafică: Noul Wolfenstein pe PS4, Xbox One şi PC [VIDEO]

Din varii motive, aceleaşi jocuri nu arată la fel pe toate platformele, să vedem care sunt diferenţele noului pe PS4, Xbox One şi PC.

wolfenstein-the-new-order-comparatie xbox vs ps vs pc

Odată cu lansarea noilor console, Xbox One şi PS4, aceste unelte dedicate de gaming au ajuns să se apropie destul de mult la capitolul performanţă grafică de PC-uri mult mai scumpe. Tocmai din acest motiv, când vorbim de un titlu cross-platform, precum noul , se pretează cu siguranţă un test de grafică pentru a vedea pe ce sistem arată cel mai bine acest joc. În plus, mulţi dintre noi nu şi-au cumpărat încă o consolă next-gen, iar rezultatele unui astfel de test s-ar putea să facă decizia achiziţiei un pic mai uşoară.

Clipul de mai jos este rezultatul efortului celor de la Gamespot. După ce i-au dat nota 8 în review, echipa de editori au realizat acest test comparativ. Din păcate, concluzia nu este una foarte evidentă. Pe toate cele trei platforme cel mai recent Wolfenstein arată foarte bine. Există câteva diferenţe de detalii de la o scenă la alta, de contrast şi strălucire, dar nu se poate stabili un câştigător absolut. Din punctul meu de vedere, concluzia testului este că trebuie să faceţi o investiţie semnificativă într-un PC pentru a beneficia de aceleaşi detalii grafice precum cele oferite de un PS4 sau un Xbox One.

În final, rezultatul este unul subiectiv. Ţine doar de voi să vă decideţi care aspecte vi se pare mai atrăgătoare şi care vor fi suficiente pentru a vă îndrepta către o consolă sau alta. Singurul meu sfat este să aveţi mai degrabă în vedere, ca şi criterii de achiziţie, titlurile exclusive specifice unei platforme, decât jocurile care apar pe orice sistem.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele