08 nov. 2014 | 10:40

Blizzard își încearcă norocul cu primul shooter futurist: Overwatch [VIDEO]

ACTUALITATE
Blizzard își încearcă norocul cu primul shooter futurist: Overwatch [VIDEO]

În cadrul , cei de la Blizzard au făcut câteva anunţuri foarte interesante, printre care şi unul legat de primul shooter al companiei, Overwatch.

Blizzard overwatch-blizzcon

E bine de ştiut că cei de la Blizzard, deşi fac foarte mulţi bani din francizele lor mai renumite, precum Diablo, Starcraft şi , nu s-au culcat pe o ureche şi au lucrat intens la un titlu complet nou neancorat în nici un fel în proprietăţile intelectuale existente ale gigantului.

Overwatch este un First Person Shooter axat în mare parte pe acţiune multiplayer desfăşurată pe echipe. Din trailere, mi se pare că ascunde ceva din Team Fortress, deşi feţele caracterelor cu care vă puteţi juca par desprinse din The Incredibles. Armele sunt destul de high tech şi, dacă nu mă înşel, anumite tipuri de personaje vor avea acces şi la un arsenal stufos de vrăji.

Ca de fiecare dată, cei de la Blizzard au evitat să facă pronosticuri în privinţa unei date de lansare pentru Overwatch. În schimb, au promis că va fi gata mai curând decât vă veţi aştepta. La Blizzcon participanţii s-au putut juca câteva hărţi, în timp ce pentru 2015 a fost deja anunţat un beta. Deşi în ecosistemul actual foarte divers de shootere aş fi tentat să clasific Overwatch ca fiind incredibil de original, nu trebuie să mă credeţi pe cuvânt, urmăriţi cele două clipuri de mai jos şi vă veţi convinge singuri.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele