06 mai 2014 | 12:58

Avalanșa plăcilor de bază continuă cu noi modele de la Gigabyte

ACTUALITATE
Avalanșa plăcilor de bază continuă cu noi modele de la Gigabyte

Următoarea lansare de procesoare și chipseturi Intel a stârnit o avalanșă de modele de plăci de bază, iar Gigabyte se aliniază și el trend-ului prezentărilor.

Gigabyte _7X_UD5H_BK_m_02

Desigur, e vorba de modelele cu chipset Z97, și chiar dacă producătorul nu o spune, știe deja toată lumea ce procesoare urmează să fie instalate pe acestea. Gigabyte are și el aliniate pentru defilare, 4 modele de plăci de bază începând cu variantele mainstream, cele de gaming și nu în ultimul rând cele destinate entuziaștilor.

Gigabyte Z97 – UD5H Black Edition este o placă ATX cu 4 slot-uri de memorie RAM, 3 slot-uri PCI Express x16, 4 conectori SATA 6 Gbps, și un conector SATA Express. PCB-ul este complet negru și deține radiatoare atât pe chipset cât și pe VRM-uri.

Gigabyte Z97 – UD7TH are aproape aceeași conectivitate ca varianta Black Edition, mai puțin slot-urile PCI. Atuu-ul acestui model îl reprezintă pe lângă conectorul SATA Express și conectorii Thunderbolt și interfața nativă pentru aceștia.

Gigabyte Z97 – Gaming G1 WiFi Black Edition este destinată gamerilor, și dispune de 4 slot-uri PCI Express x16, toate cu o distanță apreciabilă între ele pentru a acomoda cele mai performante plăci video de pe piață. Ne referim desigur la cele ce ocupă 2 slot-uri nu 3.

Gigabyte Z97 – SOC Force este tot un model destinat gaming-ului, are 4 slot-uri PCI Express x16 marcate cu culoarea roșie, conectivitate SATA Express precum și binecunoscutul modul Killer E2200 pentru partea de rețea.

Z_7X_UD7_TH_m

Z_7X-Gaming_G1_WIFI-BK_m_02

Z_7X-SOC_Force_MB+Box__m