14 oct. 2014 | 10:00

Assassin’s Creed Rogue va fi lansat pentru PC abia în 2015 [VIDEO]

ACTUALITATE
Assassin's Creed Rogue va fi lansat pentru PC abia în 2015 [VIDEO]

În următoarele luni vom fi asaltaţi de mai multe versiuni noi de , dar doar una va sosi pe PC în 2014, restul doar pe console.

assassin's_creed_rogue

Având mai multe studiouri în diverse colţuri ale mapamondului, cei de la Ubisoft au lucrat anul acesta simultan la mai multe iteraţii ale popularului joc de aventură. După ce am putut experimenta săptămâna trecută un nou Assassin’s Creed creat special pentru smartphone-uri şi tablete, acum vorbim de două noi titluri: Assassin’s Creed Rogue şi . Primul vizează în special vechile console, în timp ce al doilea a fost creat de la zero pentru platformele next-gen: Xbox One şi PlayStation 4. Partea bună este că pe amândouă le veţi putea experimenta şi pe PC.

Printr-un comunicat recent al companiei am aflat că Assassin’s Creed Unity va fi lansat pentru PC în data de 14 noiembrie. Cei care îşi doreau însă să experimenteze pe computer Assassin’s Creed Rogue, vor fi nevoiţi să aştepte până în prima parte a lui 2015. Acest detaliu a fost confirmat de un purtător de cuvânt al Ubisoft pentru publicaţia Eurogamer. Ca poveste, AC: Rogue va fi veriga lipsă dintre Assassin’s Creed 3 şi Assassin’s Creed 4 Black Flag. Ca urmare, dacă v-aţi jucat toate titlurile de până acum, aveţi un motiv în plus pentru a aştepta noul titlu.

În teorie, chiar dacă doar AC: Unity a fost creat pentru noile console de la Sony şi Microsoft, există câteva zvonuri cum vă vom vedea şi Rogue lansat pentru PS4 şi Xbox One, la un moment dat. Această ipoteză nu a fost confirmată oficial până la această oră.

Trailerul de mai jos a fost făcut public simultan cu noile detalii legate de lansarea jocurilor detaliate mai sus. Intitulat „Story Trailer“, acesta oferă câteva detalii suplimentare legate de povestea din Assassin’s Creed Rogue.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele