17 iul. 2014 | 14:46

Aplicația de Android care te duce la obiectivele turistice ale României

ACTUALITATE
Aplicația de Android care te duce la obiectivele turistice ale României

O echipă de români a lansat o aplicație pentru obiectivele turistice din orașele României, amplasate pe o hartă interactivă. CeSăVezi e dedicată celor care vor să descopere orașul mergând pe jos, spre obiectivele cele mai interesante.

IMG_0905

CeSăVezi e un proiect lansat în martie 2013 la Târgul de Turism al României și până acum era doar un site. Începând de câteva zile, are și o aplicație dedicată pe Android.

Potrivit descrierii de pe Play Store, CeSaVezi e ghidul de buzunar pentru a descoperi România. Indiferent de zona unde suntem, într-un oraș, primim sugestii pe hartă de obiective de văzut, cu o scurtă descrierea.

Instalați aplicația din Play Store. 

Aplicația are și opțiuni pentru cazare, baruri și restaurante, dar și despre starea drumurilor. În plus, are un meniu pentru a afla vremea în timp real.

IMG_0910

Pe Play Store, review-urile sunt împărțite. Pentru George Curelea, este loc de mai bine, pentru că aplicația se blochează la un moment dat. Și noi am avut o problemă în a deschide aplicația, pentru că ia foarte mult timp să faci asta.

Până acum, a fost instalată de aproximativ 1.000 de persoane.

IMG_0908

Vlad Andriescu este Redactor-Șef, start-up.ro. Când nu e în căutarea următorului Steve Jobs, scrie despre trecut și viitor. vezi toate articolele