18 apr. 2014 | 13:40

Anki Drive aduce experința de joc în offline

ACTUALITATE
Anki Drive aduce experința de joc în offline

Observăm că există o tranziție de la jocurile online în mediul offline. Second Life și The Sims sunt două exemple destul de bune, al treilea fiind Anki Drive.

 Anki Drive Starter Kit

Anki Drive este un set cu două mașini și o suprafață asemănătoare unui mouse pad, semnificativ mai mare însă, ce poate fi jucat pe covorul din sufragerie. Cele două mașinuțe se vor întrece pe suprafața special concepută, însă spre deosebire de kiturile teleghidate cu care ne jucam noi în copilările, mașinile sunt controlate de pe smartphone. Aceste două mașinuțe dețin și un avantaj tehnologic destul de important, fiind dotate cu elemente de inteligență artificială, având mai multe elemente de joc decât cel clasic.

Mașinile dețin comunicare wireless cu tableta sau smartphone-ul, și includ elemente destructive în joc pentru oponenți, în funcție de nivelul la care poți ajunge. Desigur, efectul este oprirea sau rostogolirea mașinii adversarului, mai puțin efectele speciale care pot fi revizuite doar pe tabletă. Sistemul de joc este destul de inteligent, și indiferent de vărsta celui care citește acum acest articol, după vizionarea clipului de prezentare de mai jos, sunt sigur că ați dori să vă delectați cu acest joc, măcar câteva minute.

Setul are un preț de 199 de dolari și poate fi găsit pe site-ul producătorului.