15 nov. 2014 | 12:38

Android 5.0 Lollipop ajunge pe HTC One. Când vei trece la noua versiune

ACTUALITATE
Android 5.0 Lollipop ajunge pe HTC One. Când vei trece la noua versiune

Android 5.0 Lollipop a ajuns deja pe LG G3 și două telefoane Motorola, chiar dacă nu prin metoda clasică, iar HTC anunță acum că pregătește noua versiune pentru One (M8).

htc one cu android 5.0 lollipop

Android 5.0 Lollipop a atras interesul multor oameni de când a fost anunțat, iar acum a început actualizarea dispozitivelor Nexus. HTC a promis că în 90 de zile livrează noul Android pentru One (M8) și primim o estimare mai bună pentru primele telefoane „înnoite“.

Mai precis, utilizatorii ar trebui să înceapă notificarea de actualizare la Android 5.0 Lollipop începând cu săptămâna viitoare. Deocamdată, doar cei care au telefoane Google Play edition vor beneficia de ea, dar nu ar trebui să întârzie prea mult cea cu Sense UI. Atât One din 2013, cât și noul model beneficiază de o versiune GPE, care presupune că sunt actualizate la fel de repede ca dispozitivele Nexus, scrie GSMArena.

HTC, LG, Samsung și alte companii încă țin să instaleze pe telefoanele lor interfețe proprii și asta îngreunează procesul de update. Tocmai de aceea, din 2013, Google a pornit programul Play edition pentru a avea astfel de smartphone-uri gata pentru actualizare imediat ce termină o versiune de Android. În orice caz, LG s-a descurcat cel mai bine cu Android 5.0 Lollipop, reușind să adapteze din timp interfața și să aibă pregătită versiunea pentru actualizare OTA.

Cât despre HTC One (M8), „Playtech“ are un review pentru acest smartphone. „Sunt doar câteva telefoane pe piață, la momentul actual, care ies cu adevărat în evidență. Printre acestea se numără și noul HTC One M8 și sunt lăudabile atât construcția, cât și performanța acestuia. Da, rețeta a fost gândită anul trecut, iar până acum perfecționată“.

Sfatul Playtech: Dacă dorești să cumperi un HTC One (M8) – aici ai o ofertă foarte bună– trebuie să știi că încă este telefonul cu cel mai bun sunet și cea mai bună construcție. Totuși, cel mai bun telefon pe care îl poți cumpăra din România este LG G3 cu 3GB de memorie RAM și disponibil aici. De partea cealaltă compromisul perfect rămâne Google Nexus 5 de anul trecut: preț mic, actualizarea garantată de Google și dotări încă bune.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele