06 nov. 2013 | 13:40

Xbox One Editie Limitata – Prima achizitie va fi la o licitatie caritabila pe eBay

ACTUALITATE
Xbox One Editie Limitata - Prima achizitie va fi la o licitatie caritabila pe eBay

Daca astfel de detalii sunt relevante pentru spiritul vostru de gamer, un Editie Limitata poate fi achizitionat acum de pe eBay.

white xbox one

Acesta ar putea fi primul Xbox One pus la vanzare. Daca va puteti desparti de o suma semnificativa de bani, aveti mari sanse sa fiti primul posesor al . Vorbim de o licitatie caritabila inceputa in urma cu cateva ore pe Ebay.co.uk. La momentul redactarii acestui material, valoarea licitata a atins pragul de 132.100 de lire sterline, aproximativ 634.000 lei, cu mult peste pretul pe care il va avea in magazin noua jucarie.

Pentru a intelege un pic povestea din spatele acestui model Xbox One Editie Limitata, trebuie sa incepem de la… culoare. A fost creat un numar limitat de unitati Xbox One albe, care au fost oferite acelor angajati Microsoft care au facut parte din echipa de dezvoltare a noii console. Asadar, are o poveste in spate, de aici si numele spectaculos, Xbox One White Exclusive Launch Team Commemorative Special Edition.

Cutia acestui model include un controller alb, un senzor Kinect, o pereche de casti pentru conferinta, plus consola care in dreapta unitatii optice are un marcaj foarte discret ,,I Made This” – Eu am facut asta. In momentul in care veti porni consola prima oara si va veti autentifica cu numele vostru de utilizator si parola, automat veti beneficia de doua realizari, Day One Achievement si Launch Team Achievement. Consola sigilata si perfect noua a fost donata celor de la GameAid de catre Chris Dring de la Intent Media.

Licitatia Xbox One Editie Limitata se va incheia pe 8 noiembrie, deci daca ati spart o banca in ultima perioada, acum a venit momentul sa faceti o investitie mai mult sau mai putin inspirata.

Partea amuzanta a acestei licitatii consta in faptul ca, din motive de logistica, livrarea produsului se va face imediat dupa lansarea oficiala de pe 22 noiembrie…

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele