17 ian. 2013 | 11:40

Utilizatorii de Windows 8 isi pot primi inapoi meniul de start prin Pokki

ACTUALITATE
Utilizatorii de Windows 8 isi pot primi inapoi meniul de start prin Pokki

Cele 1,5 milioane de download-uri ale unui program care integreaza meniul de start in  pentru respectiva functie.

Pokki Windows 8 Start Menu Studiu

Lansata in luna octombrie a anului trecut ca un inlocuitor pentru meniul de start clasic, aplicatia Pokki este un succes imens la public. In plus, pe langa functia de baza, de a-ti aduce un buton de start in Windows 8, Pokki iti ofera acces la un magazin virtual cu sute de aplicatii desktop construite pe aceeasi platforma dedicata ca si programul in sine.

Microsoft a argumentat anul trecut  cu statistici care demonstrau ca oamenii nu mai faceau click pe el. , o aplicatie a devenit un real succes la public pentru o functie, care nu ar fi trebuit scoasa initial din sistemul de operare.

Pentru a celebra succesul pe care il are inlocuitorul butonului de start, Pokki a primit zilele trecute un update semnificativ. Printre functiile noi se numara mai multe teme, posibilitatea de a schimba butonul clasic de start cu logo-ul modern Windows, la care se mai adauga un sistem imbunatatit de cautare prin computer. Datorita unui algoritm mai performant de indexare, aplicatiile, fisierele si directoarele din computer sunt gasite acum intr-un mod mult mai rapid. Daca vreti sa uitati complet ca aveti Windows 8 pe PC puteti opta pentru pornirea PC-ului in mod desktop, de asemenea se pot dezactiva functii precum ,,hot corners” si ,,charms”. Pentru a vedea cat de familiara poate deveni experienta utilizarii lui Windows 8 cu Pokki, puteti descarca gratuit aplicatia de pe Pokki.com.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele