09 nov. 2013 | 17:03

Un nou demo video pentru Xbox One ofera un tur virtual [VIDEO]

ACTUALITATE
Un nou demo video pentru Xbox One ofera un tur virtual [VIDEO]

Aflată la doar câteva săptămâni de la lansare, XboX One primește un nou clip video oficial ce oferă un tur virtual al consolei și al meniului acesteia.

Xbox One Demo Video

Video-ul reprezintă un hands-on oficial realizat de Microsoft, în speranța că va atrage și mai mult atenția consumatorilor, și va crește desigur numărul de precomenzi pentru aceasta. Până veți da click pe video-ul de mai jos, reamintim configurația lui Xbox One.

Consola va avea un procesor personalizat de la AMD, cu 8 nuclee cu o frecvență de 1.75 GHz, un GPU ce funcționează la 853 MHz și 8 GB memorie DDR3. Consola va de’ine un HDD de 500 GB și stocare cloud nelimitată, BluRay/DVD, USB 3.0, WiFi, precum și ieșire / intrare HDMI. Prețul acesteia va fi în jur de 500 Euro iar utilizatorii vor primi în acest pachet consola, un controller, un headset pentru chat, controllerul Kinect și un o versiune de încercare de 14 zile pentru XboX Live Gold.

Controllerele adiționale vor putea fi achiziționate separat. Există de asemenea conținut bonus pentru cei care rezervă jocurile Ryse: Sons of Rome, Forza 5, Kinect Sports Rivals, sau Dead Rising 3.