04 apr. 2013 | 20:28

Targul de cariera Angajatori de Top: 3.200 de joburi la Editia 14

ACTUALITATE
Targul de cariera Angajatori de Top: 3.200 de joburi la Editia 14

Editia a 14-a a targului de cariera Angajatori de TOP se anunta foarte aglomerata in oferte pentru tinerii in cautarea unui loc de munca. In plus, e bine ca vorbim cu o mare diversitate a pozitiilor disponibile. Topul domeniilor reprezentate in functie de numarul companiilor prezente la eveniment sunt: IT, FMCG, Audit&Consultanta, Inginerie, BPO, financiar-bancar.

Angajatori de Top

Targul va avea loc anul acesta in perioada 12-13 aprilie, la Sala Palatului, Bucuresti, unde sunt asteptati peste 15.000 de candidati, atat profesionisti cu experienta, cat si studenti si proaspat absolventi care pot aplica atat pentru joburile deschise.

Pentru tinerii absolventi exista si programe de internship si management trainee oferite de peste 90 de companii participante. Sunt peste 30 de astfel de programe, printre companiile care recruteaza in cadrul evenimentului sunt:

Companie Denumirea programului Domeniu
Bitdefender Stagii pe bune@Bitdefender IT Software
BRD-Groupe Société Générale Traineeship@BRD Banking
Coca-Cola HBC Destination: management Finance, Logistics, Marketing, Production, Sales
DB Schenker Learning by Doing Logistics, Transport
Endava Internship Programme – Endava IT
Ernst&Young Start at a higher level 2013 Economic, IT, Legal
Young Tax Professional of the Year Tax
Freescale Semiconductor Program de Internship IT Software
Genpact Gateway Trainee Program in Genpact Finance, Accounting
Intel Intel Internship programe IT
JTI Romania JTI Internship Program EHS, Finance, Human Resourses, Logistics – Planning, Marketing, Production – Engineering, Sales, Trade Marketing, Quality
L’Oréal  Romania Internship Program Marketing
McDonald`s Romania Management Trainee Food
Microsoft Romania Internship Program@Microsoft IT
Misys Misys Development Bootcamp IT
PepsiCo Butterfly Effect Internship Finance, Human Resources, IT, Marketing, Operations, Sales
ProCredit Bank Programul Young Bankers Banking
Procter & Gamble P&G Internship Program Engineering, Finance, Logistics, Human resources, Marketing, Sales
Renault Romania Drive your Future 2013 Engineering, Manufacturing
Romtelecom Romtelecom Trainee Human Resources, IT,  Marketing, Operations, Product Management
TeamNet International TeamNet Open IT Software
Unilever Romania Unilever Future Leaders Programme 2013 Marketing,Research and development, Finance,IT, Supply chain,Customer development, Human resources
IXIA Network your knowledge@IXIA IT
KPMG KPMG Internship Program. Audit, Tax, Advisory
IBM IBM Internship Program IT

 

Scopul principal al derularii acestor programe este selectarea celor mai buni candidati pentru formare si angajare in companie, dupa cum au raspuns 93% dintre companii intr-un studiu Catalyst Solutions, desfasurat in perioada februarie – martie.

“Lansat in vara anului 2008, programul de internship oferit de JTI Romania a crescut de la cinci participanti in 2008,  la 18 in 2009, pana la 31 de interni in 2012. In 2013, vom oferi 31 de internship-uri in aproape toate departamentele companiei, inclusiv pentru studentii cu profil tehnic,  in fabrica JTI din Bucuresti. Credem ca sustinand si integrand tineri talentati si performanti in echipa noastra, evoluam impreuna. Energia, entuziasmul si deschiderea tinerei generatii, impreuna cu experienta si profesionalismul angajatilor JTI, dar si climatul care incurajeaza dezvoltarea oamenilor, reprezinta motorul evolutiei fiecaruia dintre noi, atat pe plan profesional, cat si personal”, a declarat Monica Vijeu, Director Resurse Umane, JTI Romania, Moldova si Bulgaria.

“Endava este un angajator foarte activ in domeniul IT, iar in 2012 ne-am dublat numarul de angajați in Romania la peste 660. La inceputul lunii martie am demarat in sediul nostru din București programul de angajare pentru absolvenți  unde avem 10 participanți, care vor trece initial printr-un training intensiv de 2 luni, iar ulterior vor fi implicati in proiecte comerciale și simultan vor beneficia de coaching din partea colegilor noștri cu experiența. De la inceputul programului, absolvenţii din acest program au contracte de munca pe perioada nedeterminata. De asemenea, in luna iunie vom demara programul de practica pentru studenti, un program full-time platit care se adreseaza studentilor la facultatile de profil IT  si pentru care avem 15 locuri” a declarat Alexandra Covaci, Head of Talent Management and Recruitment, Endava. 

“Anul acesta, cu ajutorul evenimentului “Angajatori de Top”, suntem convinsi  ca vom atrage din nou  tineri talentati, dedicati si ambitiosi. Noua campanie de recrutare “Start at a higher level” isi propune descoperirea a  50 de absolventi cu profil economic, tehnic, matematic si juridic, dornici sa inceapa o cariera de succes in audit si consultanta. Ernst & Young are deschise aceste oportunitati in sediile din Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara” a declarat Raluca Ardeleanu, Recruitment  Specialist, Ernst & Young.

Targul de cariera Angajatori de TOP va include si 25 conferinte si workshop-uri, in cadrul carora candidatii vor avea oportunitatea de a interactiona cu angajatori precum: Microsoft, IXIA, HP, Genpact,  IBM, Oracle, Accenture, Computer Generated Solutions, Philip Morris, 1&1 Internet Development, Procter & Gamble, Romtelecom, JTI, PepsiCo, DB Schenker, ING Asigurari de Viata, BearingPoint, Orange Romania, KPMG, Deloitte, Bitdefender, McDonald’s Romania,  Asseco SEE, Ernst&Young, BRD – Groupe Société Générale, Nestlé Romania.

Noutatea evenimentului cu numarul 14 Angajatori de TOP o reprezinta lansarea editiei virtuale in perioada 24 -27 aprilie. Pornind de la editia fizica a evenimentului am creat o platforma online care va oferi vizitatorilor oportunitatea de a interactiuna direct cu reprezentantii companiilor si de a afla mai multe informatii despre joburile pentru care pot aplica. Evenimentul va avea loc la nivel national si le ofera candidatilor din toata tara sansa sa viziteze evenimentul Angajatori de TOP.

Mai multe informatii despre companiile participante, workshop-uri de cariera si conferinte tematice, dar si informatii utile despre dezvoltarea profesionala sunt disponibile pe www.hipo.ro.

Angajatori de Top

Accesul publicului va fi permis vineri, 12 aprilie, in intervalul 10:00 – 18:00 si sambata, 13 aprilie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului, Bucuresti.

Evenimentul Angajatori de TOP este sustinut de partenerii media: RadioZU, CHIP Computers, Cariere, 24FUN, 9am, WebDigital, Agora, Balaur.ro, Wall-street, Business24, Comunicatedepresa.ro, T&T Tehnica si Tehnologie, IQads, HotNews, Romania Libera, Catalog Cursuri, Curierul National, Spectacular, DoingBusiness.ro, PlayTech.ro, PCWorld, Computer World, BESTEngineer, Profit360.ro, Metropotam, RegieLive, IT Trends, Educativa, Elevate, HR Manager, IT Channel, Portal HR, Today Software Magazine, Mobzine.ro, Studentul.info, Start UB, Studentie, Joobs.ro si Ziare.com.

Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de candidati cu potential. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor. Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: proiectul Career Innovation Week, Consulting Days si Top Talents Romania, publicatiile anuale „Ghidul Angajatorilor” precum si portalul de cariera www.hipo.ro.