19 mai 2013 | 11:00

Creatorii Temple Run celebreaza popularitatea seriei

ACTUALITATE
Creatorii Temple Run celebreaza popularitatea seriei

Angry Birds nu mai este in varful piramidei, pasionatilor de gaming pe mobile.

temple run 2 update

Cu pasi repezi, consolele dedicate de gaming nu mai tin utilizatorii cu ochii lipiti de ecranul televizoarelor sau al PSP-urilor si 3DS-urilor.  Gaming-ul pe smartphone este acum cel mai la moda, iar succesul unor titluri precum Angry Birds sau Temple Run este o dovada clara a acestor afirmatii.

Lansat , in doar cateva luni, Temple Run 2 a ajuns pe telefoanele unui numar impresionant de 50 de milioane de utilizatori. Respectivul joc a fost creat de Imangi Studios, o companie complet necunoscuta inainte sa puna bazele acestei serii. Incercand sa atraga atentia asupra faptului ca cele doua titluri din serie nu au fost doar un succes temporar, printr-un comunicat lansat zilele trecute, Imangi a confirmat pana in acest moment un numar de 300 de milioane de descarcari. Tot acum, studioul a profitat de ocazie pentru a anunta lansarea unui update iminent la Temple Run 2. Noua versiune gratuita a jocului va include o noua harta intitulata The Narrows ce va veni cu un nou tip de teren pe care sa alergati. Doua noi tipuri de obstacole vor fi de asemenea ascunse prin hartile intortocheate. Vom vedea lame imense care se vor perinda prin fata ochilor si poteci intregi care se vor prabusi cand te astepti mai putin. Pentru ca o parte importanta a jocului este legata de banii virtuali pe care ii folositi pentru upgrade-uri si alte elemente interesante, Imangi va introduce o sectiune noua in meniu, ,,Free Stuff”, prin care sa procurati respectivele monezi fara a pune mana pe cardul de credit.

Cu toate ca noua versiune nu are inca o data de lansare, atat Temple Run cat si Temple Run 2 merita experimentate macar zece minute. Nu de alta, dar doar asa veti intelege de ce 300 de milioane de utilizatori de smartphone fac eforturi semnificative sa nu-si dea telefoanele de pamant cand se enerveaza jucandu-se popularul titlu.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele