30 apr. 2013 | 12:20

Samsung se lauda cu filozofia de design din spatele lui Galaxy S4

ACTUALITATE
Samsung se lauda cu filozofia de design din spatele lui Galaxy S4

Desi nu m-as arunca sa afirm ca din toate timpurile, cei de la Samsung incearca sa ne convinga de acest lucru.

Galaxy S4 life companion

,,Like nothing you’ve ever seen before.” Precum ceva ce nu ai mai vazut pana acum intr-un clip postat zilele trecute pe canalul oficial de YouTube al companiei Samsung.

Galaxy S4 Design Story este un clip al companiei sud coreene menit sa ne va atraga atentia asupra filosozofiei de design din spatele celui mai nou smartphone al companiei. Daca va mai aduceti aminte, in luna august a anului trecut pentru Galaxy S III. Ca si atunci, Samsung incearca sa detalieze cum a ajuns echipa din spatele acestui produs la liniile si materialele care definesc noul varf de gama din seria Galaxy. In plus, cu scopul de a fi explicate, sunt infatisate in mediu real o parte semnificativa din functiile complet noi pe care le gasiti in noul aparat.

Trecand peste cuvintele pompoase si marketingul ostentativ, clipul de mai jos este chiar interesant si daca aveti trei minute de pierdut nu veti regreta vizionarea acestuia.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele