21 dec. 2013 | 14:05

Romanian Airports pentru WP8 te avertizează când sunt probleme

ACTUALITATE
Romanian Airports pentru WP8 te avertizează când sunt probleme

Romanian Airports este aplicaţia de care aveţi nevoie în această iarnă dacă plănuiţi să plecaţi din ţară cu avionul fără evenimente neplăcute.

Romanian Airports Microsoft Windows Phone 8

În România, ca multe alte ţări, iarna nu este foarte uşor de prevăzut. În plus, este foarte uşor să te înşeli dacă bănuieşti că 100 de kilometri mai încolo situaţia atmosferică este identică cu cea pe care o vezi pe geam. Dacă în mod obişnuit astfel de ,,greşeli” nu au un impact major asupra existenţei de zi cu zi, nu acelaşi lucru se poate spune despre zilele premergătoare unui concediu în care trebuie să pleci undeva cu avionul. Soluţia, desigur, este

Gratuită, Romania Airports este o cu numele de Timotei Dolean. Deşi nu ştiu exact care este sursa informaţiilor prezentate, e foarte probabil ca în spate să fie un agregator ce culege date de pe site-urile aeroporturilor autohtone şi ale autorităţilor naţionale din domeniu.

Descărcabilă din Windows Phone Store, aplicaţia este foarte simplu de utilizat. Interfaţa este formată din trei pagini şi un buton prin care puteţi forţa reactualizarea datelor afişate. Pe una din pagini puteţi vedea aeroporturile închise, pe a doua aeroporturile cu probleme şi, pe a treia, aeroporturile care temporar nu mai acceptă trafic aerian. Indiferent de formulările ambigue de mai sus, important e un singur lucru. Dacă există vreo problemă cu un avion care trebuie să aterizeze sau să decoleze pe un aeroport de la noi veţi obţine informaţia din această aplicaţie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele