20 feb. 2013 | 12:20

Rock Band ramane fara DLC nou

ACTUALITATE
Rock Band ramane fara DLC nou

Harmonix a anuntat ca incepand din luna aprilie, seria Rock Band nu va mai primi DLC nou. Cel mai recent joc al seriei este Rock Band 3, lansat in 2010, pentru care inca sunt disponibile melodii noi in fiecare luna. 

Rock Band 3

Genul Rythm & Music nu mai este de mult de actualitate, atat EA, cat si Activision renuntand la dezvoltarea de noi jocuri Rock Band, respectiv Guitar Hero. De la deschiderea magazinului de melodii Rock Band Store, nu mai putin de 4000 de cantece noi si vechi au ajuns in jocul celor de la Harmonix, insa din luna aprilie acesta va ramane neschimbat. Jucatorii vor avea in continuare acces la melodiile deja existente, insa nu vor mai fi adaugat continut nou.

Motivul pentru sistarea suportului pentru joc este datorat altor proiecte pe care compania le are in dezvoltare, seria Dance Central pentru Kinect fiind acum titlul care aduce cei mai multi bani companiei. Se zvoneste ca un joc pentru Kinect numit Chroma este in dezvoltare in cadrul studioului Harmonix, insa acesta nu implica muzica, ci arte martiale.

Asteptam cu interes sa vedem ce le rezerva viitorul celor de la Harmonix, insa este destul de clar ca seria Rock Band va ramane in trecutul companiei.