11 nov. 2013 | 17:25

Pebble vine cu un update de firmware pentru o integrare mai bună cu iOS 7

ACTUALITATE
Pebble vine cu un update de firmware pentru o integrare mai bună cu iOS 7

Pebble lansează un update major de firmware pentru binecunoscutul ceas, update care aduce o integrare mai bună cu iOS 7, noi API-uri și aduce suport pentru tehnologia Bluetooth LE.

Pebble Update

Noul update pentru Pebble aduce suportul îmbunătățit pentru notificările din iOS 7, o nouă versiune a SDK-ului și anume 2.0 ce vine desigur cu API-uri noi, și oferă suportul pentru dispozitivele compatibile Bluetooth LE (Low Energy). Primele update-uri erau orientate către stabilitatea platformei și pe design, acum, cu versiunea 2.0 a SDK-ului îmbunătățirile se pot observa și pe partea de funcționalitate și viteza cu care preia update-urile de la smartphone-ul conectat.

Update-ul permite primirea notificărilor direct de la ANCS (Apple Notification Center Service) o aplicație de iOS 7 care funcționează acum perfect cu dispozitivele gen Pebble. Notificările sunt trimise folosind standardul Bluetooth LE economisind astfel și acumulatorul dispozitivelor conectate.

Pebble suportă acum și afișarea datelor de la accelerometrul smartphone-ului, JavaScript și persistent storage support. Bluetooth-ul de pe dispozitiv apare acum cu două adrese diferite, una dintre ele coincide așadar cu standardul LE și una cu cel clasic. Primul va fi folosit doar pentru notificările simple prin ANCS iar al doilea pentru caller ID, telecomanda pentru player-ul de muzică sau instalarea de aplicații și teme pe ceas.