08 nov. 2013 | 09:38

Pear OS 8, imitația de OSX, va fi lansat în doar 12 ore

ACTUALITATE
Pear OS 8, imitația de OSX, va fi lansat în doar 12 ore

Nu trebuie să fii un fan Apple și al produselor sale pentru a aprecia simplitatea și funcționalitatea sistemului de operare. Pear OS 8 poate fi o soluție pentru iubitorii de Linux ce împărtășesc aceeași părere despre OSX.

Pear OS 8

Pear OS 8 este la a opta versiune, a trecut de stadiul de beta testing in care se afla de cateva luni, și peste 12 ore va fi disponibil oficial pe site-ul oficial al producătorului. Desigur, Pear OS nu este chiar o imitaţie de Apple OSX, dar similaritatea cu acesta este mai mult decât evidentă.

Pear OS va fi distribuit atât pe 32, cât și pe 64 de biți. Deține o multitudine de funcții interesante, precum, MyPear, Pear Security, Pear Cloud si Pear Updater, funcții ce facilitează utilizarea sistemului de operare, cel de backup în cloud, module de securitate si de update pentru sistemul de operare sau pentru programele acestuia.

Creșterea acestui sistem de operare a fost destul de rapidă, la fel și numărul utilizatorilor, care și el a crescut proporțional. Se pare că echipa franceză din spatele Pear OS 8 are tot interesul să îl popularizeze cât mai mult.

pear_os_8_linuxcomputerbuilder_com