10 dec. 2013 | 15:00

Noua aplicaţie Bing s-a reinventat pentru iOS

ACTUALITATE
Noua aplicaţie Bing s-a reinventat pentru iOS

Una dintre puţinele aplicaţii proprietare ale celor de la Microsoft pentru iOS, tocmai a beneficiat de un update important.

bing ipad-new appstore iOS

La doar câteva zile după ce a beneficat de un tratament similar aceeaşi aplicaţie a celor de la Microsoft pentru Android, Bing for iPad este actualizat. În primul rând, această versiune este prima care se aliniază la estetica promovată în iOS 7 şi integrează aceleaşi butoane simple, 2D pe care le vedem în restul interfeţei. Pe lângă noi elemente de design, utilizatorii vor putea de acum înainte să salveze imagini şi bookmark-uri şi să le sincronizeze prin intermediul Microsoft SkyDrive cu alte dispozitive compatibile. Rezultatele la căutări pot fi partajate pe Twitter şi Facebook, în cazul în care nu aţi simţit niciodată că postaţi prea mult conţinut pe reţele sociale.

Deşi aceasta este o funcţia care nu funcţionează în ţara noastră fără mici şiretlicuri, merită avut în vedere faptul că internauţii pot câştiga Bing Rewards pentru căutările lor dacă folosesc un cont Microsoft cu adresă de SUA. Căutările pe au fost îmbunătăţite semnificativ, motiv pentru care nu mai trebuie să introduceţi o adresă în două sau trei feluri până ajungeţi la ceea ce vă interesează. Dacă vă încântă aşa-numitele imagini Bing ce vă sunt servite atunci când intraţi în aplicaţie, acestea pot fi salvate cu uşurinţă şi folosite ca poze de tapet pe iPad sau orice alt aparat. O altă funcţie care nu funcţionează foarte bine pe meleaguri mioritice este ,,căutătorul de cadouri”. Acesta din urmă este menită să găsească cadourile potrivite pentru prieteni şi membrii familiei.

Aplicaţia Bing for iPad este gratuită şi, în cazul în care citiţi acest material de pe un iDevice, este suficient să faceţi un tap pe acest link de AppStore pentru a o instala.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele