15 mai 2013 | 17:00

Google I/O: Update-uri si alte noutati

ACTUALITATE
Google I/O: Update-uri si alte noutati

Odata cu apropierea Google I/O, care se va desfasura incepand de astazi in San Francisco la Moscone Center, in piata au inceput deja sa apara noi informatii.

Google-I-O-13

Astfel, Google a pus in circulatie, cu o zi inainte de eveniment, un update pentru Google Play, versiunea 4.1.6. In cadrul acesteia sunt aduse, printre altele, imbunatatiri pentru butoane (Apps, Games, Movies, etc.), care au acum un „look” mai „colorat”. Pe langa acestea, fiecare aplicatie se prezinta mai bine, butoanele “open” si “install” fiind individualizate evident. In versiunea anterioara, acestea erau mai inghesuite, fapt ce a adus mai multe critici din partea utilizatorilor. Alte imbunatatiri aduse pentru Google Play sunt noile optiuni pentru sincronizarea „App Data” si „People Details.” Imbunatatiri au fost aduse si pentru“Whishlist”, unde si aplicatiile sunt prezentate intr-un nou format.

De asemenea, Google a anuntat ca dezvoltatorii de aplicatii vor putea raspunde comentariilor utilizatorilor prin Google Play, optiune  disponbila in varianta beta pana de curand. Conform anuntului facut pe blogul dezvoltatorilor de apilcatii Android, acestia vor putea  identifica mai usor problemele aparute, stabilind si ordinea in care vor remedia aceste bug-uri, in functie de importanta acordata de catre utilizatori. Odata cu usurarea comunicarii intre utilizatori si dezvoltatori, acestia din urma pot primi feedback, putand decide daca aplicatia merge sau nu mai departe, dar pot obtine si idei noi. Si nu in ultimul rand, circula informatii ca in cadrul Google I/Oi, vor fi prezentate doua noi produse, un telefon si o tableta.