17 nov. 2013 | 15:30

După o lunga perioadă de aşteptare, Flipboard ajunge nativ pe Windows 8.1 [VIDEO]

ACTUALITATE
După o lunga perioadă de aşteptare, Flipboard ajunge nativ pe Windows 8.1 [VIDEO]

Una dintre cele mai populare agregatoare de conţinut editorial în format digital este , iar acum a reuşit să ajungă şi pe Windows 8.1.

Flipboard Windows 8.1 lansare

Era promisă de mult. Prima oară, dacă nu mă înşel, am auzit în iulie într-o conferinţă prezentată de Steve Ballmer că . Ultima oară am auzit aceeaşi informaţie în cadrul Nokia World de la Abu Dhabi în urmă cu câteva săptămâni. Cu alte cuvinte, tranziţia de la iOS şi Android cu siguranţă nu a fost rapidă, acum s-a finalizat însă şi puteţi descărca gratuit rezultatul.

La prima vedere, noua aplicaţie oferă o experienţă similară cu cea experimentată pe iDevice-uri şi Androide. Având în vedere că acea versiune este aproape perfectă, spre aceeaşi filozofie de produs se tinde şi în acest caz particular. Pentru că Live Tile-urile sunt nişte noţiuni care lipsesc de pe alte platforme, este interesantă implementarea respectivei funcţii în Flipboard pentru Windows. Deopotrivă, puteţi asocia Live Tile-uri pentru aplicaţie sau pentru o anumită secţiune din ea, puteţi avea chiar şi mai multe Live Tile-uri simultan pe ecranul principal al sistemului vostru.

Pe lângă conţinut actualizat în permanenţă, aplicaţia vine şi cu câteva butoane ascunse într-o bară pe care o puteti descoperi printr-un swipe de jos în sus pe ecran în orice moment. Aşa ajungeţi la un buton pentru abonare la un anumit tip de conţinut, la refresh pentru reîmprospătarea paginilor de pe ecran, la edit şi flip. Printr-un swipe de sus în jos ajungeţi rapid la articole recomandate de la editori ce cochetează cu Flipboard sau de la alţi utilizatori ai reţelei. Cei care se bucură că îşi pot agăţa fereastra de ,,peretele” din stânga sau din dreapta al dispozitivului se vor bucura să afle că şi Flipboard suportă acest amalgam de funcţii. Nu uitaţi faptul că există şi un buton de căutare în colţul din dreapta sus al interfeţei şi acesta vă va deschide porţile către anumite articole, publicaţii online sau utilizatori care şi-au creat propriile reviste virtuale cu Fliboard.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele